Adresa: DN 1, Km. 32, com. Ciolpani, jud. Ilfov - Tel: 021.2677014 - pentru e-mail & contact faceți click AICI!

 

 

Centrul Zonal de Pregatire de Protectie Civila Craiova

- scurt istoric –

28 iulie 1993 - se înfiinţează Centrele de Pregatire in Domeniul Protectiei Civile: Slanic-Moldova, judetul Bacau; Sangeorz-Bai, judetul Bistrita-Nasaud; Calimanesti, judetul Valcea, în baza HG nr. 370 din 28 iulie 1993 privind organizarea centrelor de pregatire in domeniul protectiei civile, act publicat in monitorul oficial  nr. 219 din 7 septembrie 1993.

In cadrul centrelor se asigura pregatirea urmatoarelor categorii de personal:

- prefectii si subprefectii judetelor si ai municipiului Bucuresti;

- presedintii si vicepresedintii consiliilor judetene si ai Consiliului Sectorului Agricol Ilfov;

- primarii municipiilor, sectoarelor municipiului Bucuresti si ai oraselor;

- sefii apararii civile de la ministere si celelalte organe ale administratiei publice centrale;

 

09 mai 1995  - se organizeaza activitatea de pregatire in domeniul protectiei civile, se înfiinţează Centrele de Pregatire in Domeniul Protectiei Civile in urmatoarele localitati: Bacau, judetul Bacau; Cluj-Napoca, judetul Cluj; Craiova, judetul Dolj,în baza HG   Nr. 308 din  9 mai 1995 privind organizarea si functionarea activitatii de pregatire in domeniul protectiei civile, act publicat in monitorul oficial  nr. 94 din 18 mai 1995. Participa la programele de pregatire privind protectia civila:

Citește mai departe...

NEWSLETTERS


     
     
        
Copyright © 2009 - 2023. Centrul Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă. All rights reserved.

În vederea îmbunătățirii navigării și a colectării anonime de statistici pentru perfecționare, acest website transmite cookies în calculatorul dvs. Detalii AICI!.

Acceptati cookie de pe acest site?